RADOVI NA OŠ DOBRIŠA CESARIĆ – Do 3. rujna bit će završena pomoćna dvorana s dodatnim prostorima

Datum objave: 08. 8. 2018. | Kategorija: Društvo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Radovi na projektu dogradnje i nadogradnje školsko – sportske dvorane OŠ „Dobriša Cesarić“ počeli prije više od pola godine, u punom su zamahu. Riječ je o projektu vrijednom više od 12 milijuna kuna koji se provodi u dvije faze, a prva faza vrijedna 5,6 milijuna bit će gotova do 3. rujna. Radove je danas obišao požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

U prvoj fazi koja se trenutno provodi vrijednoj 5,6 milijuna kuna izgrađene su pomoćna dvorana sa svlačionicama, kuhinjom, blagovaonicom te prostorom za upravu i dvije specijalizirane učionice. U drugoj fazi predviđena je izgradnja nove dvodijelne dvorane.Radove izvodi zajednica ponuditelja čiji je nositelj tvrtka L-projekt d.o.o.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Vjerujem kako će naši učenici biti radosni jer će od 3. rujna imati suvremenu kuhinju i blagovaonicu te sve popratne prostore koji će im boravak i rad u školi učiniti ugodnijim i lakšim,” rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.Svoje zadovoljstvo izrazila je i ravnateljica škole Zvjezdana Krip. “Sa zadovoljstvom pratim tijek radova i veselim se što ćemo od 3. rujna koristiti novi prostor, posebno školsku kuhinju i blagovaonicu, kao i specijaliziranu informatičku učionicu te kabinet za biologiju i kemiju,”zaključila je ravnateljica Krip.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Predstavnik izvođača radova Josip Lukić potvrdio je kako sve ide prema planu, izvedena je elektro instalacija, podne obloge, a preostala je montaža kuhinje i unutrašnja stolarija pa će radovi biti gotovi i prije zakazanog roka.


TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn