PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Vlasnica ugostiteljskog objekta osumnjičena za širenje i prenošenje zarazne bolesti

Datum objave: 01. 12. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Kutjeva zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“.

Naime, u petak 27. studenoga 2020. policijski službenici su provodili nadzor nad ugostiteljskim objektima u cilju utvrđivanja provođenja Odluke Stožera Civilne zaštite o privremenom uređivanju rada i ograničavanju radnog vremena ugostiteljskih objekata i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga, te su tom prilikom oko 22 sata i 20 minuta u mjestu Grabarje zatekli otvoren ugostiteljski objekt koji je radio izvan dozvoljenog radnog vremena koje je propisano od 6 do 22 sata i u kojem su se nalazile 22 osobe.

Tom prilikom je utvrđeno da vlasnica lokala nije postupila po propisima ili odredbama kojima nadležno tijelo naređuje mjeru za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti među ljudima te je zbog toga došlo do opasnosti od širenja zarazne bolesti. Protiv 57-godišnjakinje slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“.

TEKST: S. P./ PU PS        FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn