PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Ukradena prometna signalizacija i pogonsko gorivo iz radnog stroja

Datum objave: 30. 6. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Na području Požeško-slavonske županije u tijeku su brojni infrastrukturni radovi, a lopovi koriste priliku pa su tako policijski službenici zabilježili krađu prometne signalizacije kod Blacka i pogonskog goriva iz radnog stroja građevinske tvrtke kod Čaglina.

Otuđena prometna signalizacija kod Blacka
U razdoblju od 6. do 29. lipnja 2020., na lokalnoj cesti nedaleko mjesta Blacko, nepoznati počinitelj (ili više njih) otuđio je dva prometna znaka i više komada oznaka – prometne signalizacije koja označava radove na cesti, a koja je u vlasništvu građevinskog poduzeća sa područja Požege. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Uništenje, oštećenje ili zlouporaba znakova za opasnost“.

Otuđeno pogonsko gorivo iz radnog stroja kod Čaglina
U razdoblju od 27. do 29. lipnja 2020., u šumskom predjelu nedaleko mjesta Jezero (Čaglin), nepoznati počinitelj (ili više njih) iz spremnika za gorivo radnog stroja u vlasništvu građevinskog poduzeća sa područja Đakova, otuđio je pogonsko gorivo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „“Krađa“.

TEKST: S. P.         FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn