PU POŽEŠKO-SLAVONSKA – U prometnoj nesreći teško ozlijeđen vozač kamiona

Datum objave: 08. 7. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U protekla 24 sata policijski službenici na području PU požeško-slavonske zabilježili su prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen vozač teretnog vozila. Protiv 61-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog

Teško ozlijeđen vozač

U utorak 7. srpnja 2020. oko 15.15 sati u mjestu Skenderovci, 61-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, nije vozilo držao na sredini obilježene prometne trake te je prešao na lijevu stranu kolnika i kotačima zahvatio putnu bankinu uslijed čega je došlo do zanošenja i slijetanja vozila u kanal. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.
Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske bilježimo i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Zagrebačkoj ulici.

Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 2,49 promila

U utorak 7. srpnja 2020. oko 22.55 sati u Požegi u Cerničkoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 44-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,49 promila upravljao osobnim automobilom marke „Kia“, požeških registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

TEKST: S. P./ PU PS        FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn