PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: U prometnoj nesreći ozlijeđene tri osobe

Datum objave: 24. 1. 2024. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 60-godišnja putnica iz vozila kojim je upravljao 67-godišnjak i dva putnika starosti 18-godina koji su se nalazili u vozilu kojim je upravljao 18-godišnjak protiv kojeg slijedi prekršajni nalog

U utorak 23. siječnja 2024. oko 12.50 sati u mjestu Srednje Selo, 18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, uslijed ne držanja potrebnog razmaka udario je prednjim dijelom vozila u zadnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 67-godišnjak koji je usporio vozilo zbog skretanja ulijevo na kolni ulaz.

U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 60-godišnja putnica iz vozila kojim je upravljao 67-godišnjak i dva putnika starosti 18-godina koji su se nalazili u vozilu kojim je upravljao 18-godišnjak protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Frankopanskoj ulici te bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Čaglin u Ulici kralja Tomislava.

TEKST: S. P.                FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn