PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Datum objave: 01. 7. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U prometnoj nesreći obje vozačice su lakše ozlijeđene i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U petak 30. lipnja 2023. u mjestu Velika na raskrižju ulica Industrijske i Obilaznice za kamenolom, 49-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu kojim je upravljala 31-godišnja vozačica, a koja je pretjecala vozilo na punoj središnjoj crti. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela vozila kojim je upravljala 49-godišnjakinja u prednji dio vozila kojim je upravljala 31-godišnjakinja. U prometnoj nesreći obje vozačice su lakše ozlijeđene i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Komorica.

Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet

U petak 30. lipnja 2023. oko 19.30 sati u Pakracu u Ulici Aleja kestenova, policijski službenici su u prometu zatekli 23-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 2,06 promila upravljao osobnim automobilom. Navedeni 23-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P.                  FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn