PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Datum objave: 23. 12. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Nesreću je skrivio alkoholizirani 41-godišnjak koji je prešao vozilom u suprotnu prometnu traku te udario u vozilo kojim je upravljao 61-godišnjak.U prometnoj nesreći 61-godišnjak je lakše, dok je 41- godišnjak teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U srijedu 22. prosinca 2021. oko 18.15 sati u mjestu Viškovci, 41-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,40 promila upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, prešao je vozilom u suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 61-godišnjak. U prometnoj nesreći 61-godišnjak je lakše, dok je 41- godišnjak teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Dubrovačkoj ulici u Kutjevu u Ulici Otok te u Kaptolu u Majstorskoj ulici.

TEKST: S. P. / PU PS              FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn