PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Smrtno stradao 62-godišnji vozač motocikla kod Lipika

Datum objave: 27. 6. 2020. | Kategorija: Crna kronika

LIPIK/POŽEGA – Vozač motocikla preminuo je od višestruko zadobivenih ozljeda u prometnoj nesreći koja se danas dogodila u mjestu Donji Čaglić kod Lipika. Nesreću je izazvao vozač traktora s priključkom koji, pri skretanju u lijevo u sporednu ulicu, nije propustio motocikl iz suprotnog smjera, priopćeno je iz PU požeško-slavonske.

Danas, 27. lipnja 2020., oko 14 sati, u mjestu Donji Čaglić (Lipik), u Ulici Roberta Žilija, na dionici državne ceste D5, 55-godišnji vozač koji je upravljao traktorom marke „IMT“ daruvarskih registarskih oznaka sa pridodanim traktorskim priključkom „balirka“, pri skretanju u lijevo, u sporednu ulicu, nije propustio motocikl marke „Honda“ novogradiških registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62-godišnjak i zadržavao smjer kretanja, zbog čega je došlo do udara motocikla i motocikliste u traktorski priključak.

Vozaču motocikla pružena je liječnička pomoć u OŽB Pakrac, u kojoj je nedugo nakon zaprimanja preminuo od višestruko zadobivenih ozljeda u nesreći. Protiv 55-godišnjaka, koji je uhićen slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn