PU POŽEŠKO-SLAVONSKA – Sedam prometnih nesreća tijekom vikenda

Datum objave: 19. 7. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA- Policijski službenici na području Pu požeško-slavonske zabilježili su tijekom vikenda ukupno sedam prometnih nesreća- dvije s lakše ozlijeđenim osobama i pet s materijalnom štetom.

U petak 16. srpnja 2021., oko 11.50 sati, u ulici Aleja kestenova u Pakracu, 27-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom marke „Fiat“, čeških nacionalnih oznaka, zbog nepropisnog skretanja na kolni ulaz, udario je automobilom u motocikl marke „BMW“, austrijskih nacionalnih oznaka, s kojim je upravljao 20-godišnjak i nepropisno pretjecao osobni automobil kojim je upravljao 27-godišnjak. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen vozač motocikla, a obojici vozača bit će izdani prekršajni nalozi zbog nepropisnih radnji vozilima u prometu.

U nedjelju, 18. srpnja 2021., oko 6.15 sati, na cesti između mjesta Brusnik i Kusonje, 19-godišnji vozač, koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,52 promila, upravljao osobnim automobilom marke „Mazda“ daruvarskih registarskih oznaka, zbog nepropisnog kretanja kolnikom izgubio je nadzor nad vozilom i sletio u potok uz rub kolnika te se lakše ozlijedio. Njemu će biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje pod utjecajem alkohola i nepropisnog kretanja kolnikom.

Tijekom proteklog vikenda dogodilo se ukupno pet prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu i to u Doljancima, Pleternici, Novom Selu, Požegi i Kutjevu.

TEKST: S. P. / PU PS     FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn