PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Prevareni prilikom kupnje drva za ogrjev

Datum objave: 14. 1. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U zadnje vrijeme Policijska uprava požeško-slavonska zaprimila je nekoliko prijava građana da su prevareni prilikom narudžbe ogrjevnog drva putem oglasa (facebook, Internet i sl.), na način da im je isporučena daleko manja količina drva od plaćene ili uopće nisu isporučena

U četvrtak 13. siječnja 2022. policijskim službenicima je prijavila 42-godišnjakinja s područja Požege da je u siječnju ove godine putem Internet oglasnika s nepoznatom osobom dogovorila kupnju drva za ogrjev koja je platila u iznosu od tri tisuće kuna, no nije joj isporučena dogovorena količina, a nepoznata osoba joj se više ne javlja te se smatra prevarenom. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje, dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

U zadnje vrijeme Policijska uprava požeško-slavonska zaprimila je nekoliko prijava građana da su prevareni prilikom narudžbe ogrjevnog drva putem oglasa (facebook, Internet i sl.), na način da im je isporučena daleko manja količina drva od plaćene ili uopće nisu isporučena. “Naime, oštećenima se na kućnu adresu dostave drva koja nisu složena te se naknadno utvrdi da se radi o daleko manjoj količini od plaćene. Molimo građane na povećani oprez kako ne bi postali žrtvom ove vrste prijevare,” poručili su iz policije.

TEKST: S. P.             FOTO: Ilustracija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn