PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Pod utjecajem alkohola skrivili prometne nesreće

Datum objave: 21. 1. 2024. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Dogodile su se tri prometne nesreće

U subotu 20. siječnja 2024. oko 23.30 sati u mjestu Mihaljevci u Ulici Stjepana Radića, 28-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,06 promila upravljao osobnim automobilom, uključivao se u promet s makadamskog proširenja da se nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je uslijed neprilagođene brzine udario u prometni znak i sletio vozilom u putni kanal.Protiv 28-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 21. siječnja 2024. oko 1.50 sati u Požegi u Mlinskoj ulici,54-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao osobnim automobilom, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je sišao vozilom s kolnika na travnatu bankinu i prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario zaštitnu ogradu nakon čega je nastavio kretanje po putnoj bankini i sletio u putni kanal. Također je utvrđeno da za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 54-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Velika u Cirakijevoj ulici.

TEKST: S. P.                       FOTO: S. Pok

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn