PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Pod utjecajem alkohola od 1,92 promila udario vozilom u kuću pa pobjegao

Datum objave: 11. 1. 2022. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Nakon udara 29-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja.

U ponedjeljak 10. siječnja 2022. oko 14.40 sati u Požegi u Njemačkoj ulici, 29-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,92 promila upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, novogradiških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je vozilom s kolnika i udario u stup terase u vlasništvu 53-godišnjakinje nakon čega je nastavio vožnju i udario u kuću u vlasništvu 56-godišnjaka. Nakon udara 29-godišnjak je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao no ubrzo su ga pronašli policijski službenici i on je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Novi Mihaljevci i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira.

TEKST: S. P./ PU PS             FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn