PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Pijani narušavali javni red i mir te vrijeđali policijske službenike

Datum objave: 12. 11. 2023. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Počinitelji su uhićeni i protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja narušavanja javnog reda i mira.

Alkoholizirani muškarac omalovažavao i vrijeđao policijske službenike

U subotu 11. studenoga 2023. oko 21.25 sati u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja, na ulazu u policijsku postaju, 59-godišnjak je omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod 59-godišnjaka je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu i on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pijan narušavao javni red i mir, a kod sebe imao i marihuanu

U nedjelju 12. studenoga 2023. oko 2.50 sati u Požegi u Ulici Matice Hrvatske, 41-godišnjak je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) bez ikakvog povoda tjelesno napao 18-godišnjaka, a prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike nakon čega im je dragovoljno predao manju količinu marihuane. 41-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

TEKST: S. P./ PU PS                  FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn