IZ POLICIJE: Pijani 34-godišnjak s nožem došao po liječničku pomoć, pijana 60-godišnjakinja zapalila obiteljsku kuću

Datum objave: 07. 8. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici u protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske imali su posla s pijanim pacijentom i pijanom piromankom u Pakracu. U Jakšiću i Požegi pronađena je veća količina streljiva.

34-godišnjak, pod utjecajem alkohola i s nožem zatražio liječničku pomoć

U četvrtak 6. kolovoza 2020., oko 10.15 sati, u ambulantu OŽB Pakrac, kod 51-godišnje liječnice, pristupio je 34-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu od 2,21 promila, koji je kod sebe imao nož. Protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

60-godišnjakinja uzrokovala požar u obiteljskoj kući

U četvrtak, 6. kolovoza 2020., oko 14.30 sati, u Pakracu, 60-godišnjakinja pod utjecajem alkohola u organizmu od 1 promila, je otvorenim plamenom uzrokovala požar u obiteljskoj kući u vlasništvu 24-godišnjakinje, u kojem je izgorio dio pokućstva i odjeće. Požar je ugašen od strane vatrogasaca.

Predano streljivo i bomba

U četvrtak 6. kolovoza 2020., u dopodnevnim satima, 63-godišnjakinja s područja općine Jakšić, policijskim službenicima je predala jednu ručnu bombu i 80 komada streljiva, koje je pronašla prilikom čišćenja tavanskih prostorija obiteljske kuće.
Istoga dana u popodnevnim satima, na području grada Požege, građanin koji je želio ostati anoniman, predao je policijskim službenicima jedno topničko streljivo većeg kalibra. Sva preuzeta ubojita sredstva su pohranjena u prostorije policije do uništenja.

TEKST: S. P. / PU PS           FOTO: Ilustracija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn