PU POŽEŠKO-SLAVONSKA – Od krađe prijenosnih WC i goriva do nekoliko prometnih nesreća

Datum objave: 16. 7. 2019. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA- Policijski službenici na području PU požeško-slavonske u protekla 24 sata zabilježili su prometne nesreće u Požegi i Biškupcima te krađu prijenosnih WC-a i goriva i to iz spremnika teretnog vozila na području Požege.

Otuđeni prijenosni WC na području Požege
Od 66-godišnjeg predstavnika pravne osobe s područja Zagreba, zaprimljena je kaznena prijava, protiv nepoznatog počinitelja (ili više njih) koji su u razdoblju od 2018., do srpnja 2019., na području Požege i okolice otuđili više komada prijenosnih WC. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa“.

Iz teretnog automobila otuđeno pogonsko gorivo
U noći 14./15. srpnja 2019., na parkiralištu u ulici Industrijskoj u Požegi, nepoznati počinitelj (ili više njih), iz spremnika za gorivo teretnog automobila u vlasništvu pravne osobe s područja Slavonskog Broda, otuđio je pogonsko gorivo. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

Oštećen osobni automobil u Biškupcima
U noći 13./14. srpnja 2019., u Biškupcima, nepoznati je vozač upravljao nepoznatim vozilom i zbog nepoznatog razloga udario u parkirani osobni automobil marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 60-godišnjaka, te napustio mjesto događaja, a nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem. Pozivamo građane ukoliko imaju korisnih informacija o ovom događaju kao i ranije evidentiranim događajima, gdje počinitelji nisu pronađeni, da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.

Vožnjom unatrag do prometne nesreće u Požegi
U ponedjeljak, 15. srpnja 2019., oko 11.30 sati, na Trgu Svetog Trojstva u Požegi, 56-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Daewoo“, požeških registarskih oznaka, zbog nepropisne vožnje unatrag udarila je u parkirani osobni automobil marke „Audi“ njemačkih nacionalnih oznaka u vlasništvu 46-godišnjak. Vozačici će biti izdan prekršajni nalog zbog prekršaja nepropisne vožnje unatrag.

U prometnoj nesreći u mjestu Dervišaga lakše ozlijeđeno pet sudionika
U ponedjeljak 15. srpnja 2019., oko 13 sati, u mjestu Dervišaga, 59-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka, zbog nepropisnog kretanja kolnikom i prelaska u suprotni prometni trak prilikom mimoilaženja s osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka s kojim je upravljao 71-godišnjak udario je u isti.
U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđena oba vozača te 45-godišnji, 64-godišnji i 65-godišnji putnici iz automobila. Počinitelju će biti izdan prekršajni nalog.

TEKST: S. P./ PU PS         FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn