PU POŽEŠKO-SLAVONSKA – Na cestama Požeštine zabilježeno pet prometnih nesreća, dva vozača završila na triježnjenju

Datum objave: 07. 6. 2019. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske zabilježili su tijekom 24 sata pet prometnih nesreća – jednu s teško, a jednu s lakše ozlijeđenom osobom te tri s materijalnom štetom. U nadzoru prometa zatekli su i dva alkoholizirana vozača koji su završili na triježnjenju.

U četvrtak, 6. lipnja 2019., oko 22.55 sati, u Požegi, u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 34-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,80 promila i za vrijeme dok mu je istekla vozačka dozvola.

U petak, 7. lipnja 2019., oko 2.10 sati, u Pakracu, u Ulici Gojka Šuška, u prometu je zatečen 32-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, daruvarskih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjena i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
U četvrtak, 6. lipnja 2019., oko 10 sati, u blizini mjesta Velika, 45-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Mercedes“, osječkih registarskih oznaka, sletio je vozilom s kolnika na putnu bankinu, a potom u provaliju. U prometnoj nesreći 45-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.
Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se i jedna prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom u mjestu Mihaljevci i tri prometne nesreće s materijalnom štetom – u Kutjevu na Trgu graševine i u Požegi u ulicama Industrijska i Sokolova.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn