PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: I ove godine provodi se preventivna aktivnost „Zaštitite svoju imovinu na bazenima“

Datum objave: 01. 7. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U sklopu preventivne aktivnosti “Zaštitite svoju imovinu na bazenima” na Gradskim bazenima u Požegi predstavljene su mjere prevencije koje će se na bazenima poduzimati tijekom ove ljetne sezone.

Policijski službenici za nadzor i planiranje – za prevenciju Miro Miličević i Goran Matijević, vođa sektora Zoran Renka i kontakt policajac Policijske postaje Požega Dražen Lednicki na gradskim bazenima su održali sastanak s ravnateljem Javne ustanove „Sportski objekti Požega“ Antom Brkićem i voditeljem bazena Krešimirom Čuljkom te voditeljem Spasilačke službe Zdenkom Oroz. Stanje tijekom proteklih godina ocjenjeno je pozitivno te su predstavljene mjere prevencije koje će se poduzimati tijekom ove ljetne sezone na bazenima.

Također su prezentirani prigodni promidžbeni materijali (letci i plakati) koji su postavljeni na vidljiva mjesta na prostoru bazena, dok će kontakt policajac kroz obavljanje službe dijeliti građanima letke s korisnim savjetima.

Za napomenuti je da će se i ove godine na gradskim bazenima održati  škola plivanja te da će policijski službenici kontinuirano obilaziti prostor bazena i provoditi preventivne aktivnosti u cilju suzbijanja krađa i drugih nezakonitih radnji.

IZVOR: PU PS

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn