PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Gužva u “posebnoj prostoriji policije”

Datum objave: 07. 11. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Narušavanje javnog reda i mira pa i vrijeđanje policijskih službenika od strane alkoholiziranih osoba dogodilo se u protekla 24 sata u Pleternici i Požegi. Protiv svih počinitelja, koji su završili u posebnoj prostoriji policije, slijedi optužni prijedlog.

U subotu 6. studenoga 2021. oko 17.30 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara u ugostiteljskom objektu, 63-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,58 promila vikao i galamio te vrijeđao 31-godišnjeg vlasnika lokala, nakon čega je na ulazna vrata bacio dvije pivske boce. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 63-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, kao i protiv 31-godišnjeg vlasnika koji je posluživao alkoholna pića pijanoj osobi.

U nedjelju 7. studenoga 2021. oko 0.40 sati u Požegi u Cehovskoj ulici, na ulici su se pod utjecajem alkohola verbalno i tjelesno sukobili 22-godišnjak (1,78 promila) i 39-godišnjak (2,10 promila). Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
U nedjelju 7. studenoga 2021. oko 0.50 sati u Požegi u Ulici Matice Hrvatske, 37-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,69 promila vikao i galamio, a prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 37-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

TEKST: S. P./ PU PS              FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn