PU POŽEŠKO-SLAVONSKA – Dvije prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama

Datum objave: 30. 3. 2021. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici PU požeško-slavonske tijekom protekla 24 sata zabilježili su dvije prometne nesreće, u Pakracu i Požegi, s lakše ozlijeđenim osobama.

U ponedjeljak 29. ožujka 2021. oko 13 sati u Pakracu na raskrižju ulica kralja Tomislava i Ljudevita Gaja, 41-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Nissan“, slovenskih nacionalnih oznaka propisno je skretao u ulicu te ga je u tom trenutku započela pretjecati 47-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Fiat“, daruvarskih registarskih oznaka, a da se prethodno nije uvjerila da ugrožava druge sudionike u prometu s obzirom na karakteristike ceste (T raskrižje). Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela „Fiata“ u prednji lijevi bočni dio „Nissana“, nakon čega se „Fiat“ nastavio nekontrolirano kretati te je udario u kuću. U prometnoj nesreći 47-godišnja vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana oko 16.15 sati u Požegi u Osječkoj ulici, 38-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, skretala je ulijevo na parkiralište, a da nije propustila osobni automobil marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 18-godišnjak. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog dijela „Renaulta“ u prednji dio „Audija“. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 57-godišnja putnica iz „Renaulta“, dok protiv 38-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S.P./ PU PS            FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn