PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Dovršena kriminalistička istraživanja, provala u trgovinu i četiri prometne

Datum objave: 26. 5. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici PU požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladiča koje se sumnjiči da su provalili u prostorije nogometnog kluba u Zagrađu te nad 50-godišnjakom kojeg se sumnjiči za krađu stabala, a zabilježene su i četiri prometne nesreće.

Dovršena kriminalistička istraživanja
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana s područja Slavonskog Broda, starosti 20 i 23 godine, a koje se sumnjiči da su 6. ožujka 2020. u mjestu Zagrađe provalili prostorije nogometnog kluba i otuđili kosilicu i prijenosno računalo.
Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Našica kojeg se sumnjiči da je u razdoblju od 1. do 30. ožujka 2020. u šumskom dijelu u blizini mjesta Sapna, je posjekao i otuđio više stabala hrasta, bukve i graba, u vlasništvu „Hrvatskih šuma“.Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Provaljeno u trgovinu
U razdoblju od 23. do 25. svibnja 2020. u mjestu Veliki Banovac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu 53-godišnjaka i otuđio novac i razne cigarete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prometna problematika
Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske dogodile su se četiri prometne nesreće s materijalnom štetom u mjestima Ruševo, Gradac, Vidovci i Treštanovci.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn