PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Događaji na području PU požeško-slavonske u protekla 24 sata

Datum objave: 13. 6. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakinja koju se sumnjiči da je počinila kaznena djela “Nedozvoljena uporaba osobnih podataka” i „Prijevara“.

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Garešnice koju se sumnjiči da je počinila kaznena djela „Nedozvoljena uporaba osobnih podataka i „Prijevara“ na način da se u listopadu ove godine javila 44-godišnjaku s područja Brestovca i 50-godišnjaku s područja Požege te im ponudila kredit u ime banke nakon čega su joj oni dostavili svoje  podatke i naknadno utvrdili kako je novac isplaćen na račun nepoznatog vlasnika, dok im se 54-godišnjakinja više nije javljala. Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

U petak 12. lipnja 2020. oko 11.15 sati u Požegi u Ulici Ivana Gorana Kovačića, uslijed kvara na električnim instalacijama došlo je do požara na osobnom automobilu marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 19-godišnjak.

U petak 12. lipnja 2020. od ponoći do jedan sat u Požegi u Zrinskoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio mobitel marke „Huawei“  u vlasništvu 38-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

TEKST: S. P.      FOTO: S. P./ PU PS

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn