PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Dizalicom porušio električne vodove i oštetio kuće

Datum objave: 08. 9. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske u protekla 24 sata zabilježili su dvije prometne nesreće u Požegi i Pakracu. U Požegi je 44- godišnji vozač teretnog vozila dizalicom porušio električne vodove i oštetio nekoliko kuća, a u Pakracu je 19- godišnjak oduzeo prednost prolaska.

U ponedjeljak, 7. rujna 2020., oko 8 sati, u Ulici Ante Starčevića u Požegi, 44-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom MAN požeških registarskih oznaka, prije započinjanja vožnje, nije osigurao i učvrstio sve dijelove nadogradnje na vozilu, zbog čega je došlo do udara dizalice koja je postavljena na vozilo, u električne vodove postavljene iznad kolnika, te oštećenja obiteljskih kuća na kojima su bili nosači električnih vodova koje je dizalica povukla. 44-godišnjaku je naplaćena novčana kazna na mjestu prekršaja.

Istoga dana, oko 19 sati, u Pakracu, na raskrižju Ulice Braće Radić i Vlade Laučana 19-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom marke „Fiat“, daruvarskih registarskih oznaka, te oduzeo prednost prolaska 19-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Volkswagen“ daruvarskih registarskih oznaka, koji se kretao cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska. 19-godišnjem vozaču osobnog automobila bi će izdan prekršajni nalog zbog prekršaja oduzimanja prednosti prolaska.

TEKST: S. P. / PU PS          FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn