PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Alkoholiziran ugrožavao promet i bježao policiji

Datum objave: 18. 6. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske u protekla 24 sata bavili su se uglavnom prometnom problematikom koju su uzrokovali pijani vozači.

U srijedu 17. lipnja 2020. oko 12.35 sati u Požegi u Ulici sv. Roka, 27-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, dok je iza nje osobnim automobilom marke „Daewoo“, požeških registarskih oznaka upravljao 65-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,39 promila koji je iz zasad neutvrđenog razloga udario prednjim dijelom vozila u prednji lijevi bočni dio „Volkswagena“. Nakon prometne nesreće oba sudionika su napustila mjesto događaja i slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedene prometne nesreće.

U četvrtak 18. lipnja 2020. oko 1.10 sati u mjestu Antunovac u Ulici Poljanska, policijski službenici su pokušali zaustaviti osobni automobil marke „BMW“, daruvarskih registarskih oznaka, no vozač je nastavio vožnju te vozilom skrenuo na obilježeno parkiralište i počeo bježati. Policijski službenici su ga ubrzo sustigli i utvrdili da se radi o 22-godišnjaku koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,01 promil i koji je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog nepostupanja po zapovijedi službene osobe i upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

TEKST: S. P./ PU PS    FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn