PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Alkoholiziran udario u sobu u kojoj se nalazila majka s malim djetetom

Datum objave: 01. 5. 2020. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U mjestu Trnovac noćas je 20-godišnji vozač alkoholiziran izgubio kontrolu nad vozilom te udario u prozor obiteljske kuće koji se od udara srušio u spavaću sobu u kojoj se nalazila majka s trogodišnjim djetetom. Nasreću, majka i dijete nisu ozlijeđeni, a pijani vozač je lakše ozlijeđen.

U petak 1. svibnja 2020. oko 0.55 sati u mjestu Trnovac, 20-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,67 promila upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, nije vozilo držao što bliže desnom rubu kolnika već je vozilom prešao na lijevu stranu te je prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio parkiranog osobnog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka u vlasništvu 34-godišnjaka.

Nakon udara došlo je do zanošenja i slijetanja vozila s kolnika u kanal, a potom do udara u betonski stup i dva stabla te okretanja vozila i udara u prozor obiteljske kuće u vlasništvu 36-godišnjaka koji se od udara srušio u unutrašnjost spavaće sobe. U prometnoj nesreći 20-godišnji vozač je lakše ozlijeđen te je zadržan na liječenju u OŽB Požega, a protiv njega slijedi prekršajni nalog.

TEKST: S. P./ PU PS       FOTO: D.K.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn