PU BRODSKO-POSAVSKOJ: U prometnoj nesreći na autocesti teško ozlijeđen mladić

Datum objave: 18. 9. 2020. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Sinoć, u 20.55 sati, na južnoj kolničkoj traci autoceste A3, kod Nove Gradiške, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena (državljanin R. Srbije) 1992. godište, izvijestila je slavonskobrodska policija.

Nakon što je osobnim automobilom vozač (1992.) udario u prikolicu teretnog vozila, koji se kretao ispred, došlo je do slijetanja osobnog automobila s kolnika. Potom je na otpale dijelove osobnim automobilom naletjela vozačica (1995. godište), te je također automobilom sletjela s kolnika.

Policijski službenici su očevidom utvrdili, da je do prometne nesreće došlo, jer je 28-godišnjak (državljanin R. Srbije), upravljajući osobnim automobilom (CH nacionalnih i registracijskih oznaka) i krećući se nepropisnom brzinom iznad 200 km/h, udario u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila (BiH nacionalnih i registracijskih oznaka). Na toj dionici autoceste brzina je prometnim znakom ograničena na 130 km/h. Nakon udara u stražnji dio poluprikolice, 28-godišnjak je izgubio nadzor nad upravljačem automobila i sletio na travnatu površinu udarivši u smjerokazni stupić i zaštitnu ogradu. Nakon toga je na otpali dio s poluprikolice, osobnim automobilom naletjela 20-godišnja državljanka Republike Hrvatske. U ovoj prometnoj nesreći 28-godišnjak je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški. Policijski službenici protiv 28-godišnjaka podnose prekršajni nalog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prometnih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

IZVOR: PU BP

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn