PU BRODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA – Tučnjava u Slavonskom Brodu

Datum objave: 20. 3. 2021. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Jučer (19. ožujka), u 20.30 sati, u Slavonskom Brodu, u Trenkovoj ulici, zbog narušenih međuljudskih odnosa, došlo je do verbalnog i tjelesnog sukoba između tri osobe, izvijestila je slavonskobrodska policija.

Jučer (19. ožujka), u 20.30 sati, u Slavonskom Brodu, u Trenkovoj ulici, zbog narušenih međuljudskih odnosa, došlo je do verbalnog i tjelesnog sukoba između tri osobe (38-godišnjak, 41-godišnjakinja i 44-godišnjak). U jednom trenutku 38-godišnjak je oštrim predmetom, ozlijedio 44-godišnjaka. Ozlijeđeni 44-godišnjak je nakon toga otišao do Jagićeve ulice i zatražio pomoć. Intervenirali su pripadnici Hitne medicinske pomoći, koji su ozlijeđenom pružili liječničku pomoć, zadržavši ga u bolnici. Također je liječnička pomoć pružena 38-godišnjaku i 41-godišnjakinji, kojom prilikom su konstatirane tjelesne ozljede, nakon čega je 41-godišnjakinja puštena kući, dok je 38-godišnjak zadržan u bolnici.

Prema trenutnim saznanjima, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 38-godišnjak počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda (čl. 118. st. 1, u vezi čl. 34 Kaznenog zakona), te će policijski službenici nakon zaprimanja bolničkih prijava i nakon puštanja osoba iz bolnice nastaviti sa kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja svih činjenica spomenutog događaja.

TEKST: S. P./PU BP           FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn