PU BRODSKO-POSAVSKA: Zaplijenjeno 163 kilograma marihuane!

Datum objave: 25. 6. 2017. | Kategorija: Crna kronika

Zap.marih_.

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici PU brodsko-posavske u zajedničkoj akciji s policijskim službenicima PU vukovarsko-srijemske i carinskim službenicima Mobilne jedinice Osijek sinoć su prilikom kontrole teretnog vozila pronašli 163 kilograma marihuane u nekoliko desetaka paketa.

U večernjim satima, u petak (23.lipnja), u okviru aktivnosti u cilju suzbijanja nezakonitih migracija, prevencije i sprječavanja prekršaja i kaznenih djela, te pronalaska osoba, roba i predmeta koji se dovode u vezu s izvršenjem kaznenih djela i objavljenim potragama, policijski službenici prilikom kontrole teretnog vozila, (RH nacionalnih oznaka i broja), pronašli su nekoliko desetaka paketa sa sadržajem biljne tvari, izrazivši sumnju u kazneno djelo. Teretnim vozilom je upravljao 28-godišnjak s kojim se nalazila 43-godišnja suvozačica (oboje državljani RH).

U nastavku daljnjeg rada, potvrđene su sumnje u kazneno djelo iz kriminaliteta droga, kojom prilikom je jučer (24.lipnja), temeljem naloga Županijskog suda, u pretrazi teretnog vozila i poluprikolice, pronađeno iznad 163 kilograma opojne droge marihuana. Policijski službenici su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas (25.lipnja) 28-godišnjaka i 43-godišnjakinju, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske.

TEKST: S. P.     FOTO: ilustracija

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn