PU BRODSKO-POSAVSKA: Vozač s 2,69 promila uhićen i zadržan na otriježnjenju, recidivisti oduzet automobil

Datum objave: 08. 11. 2023. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD/NOVA GRADIŠKA – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, prilikom nadzora prometa zatekli su za upravljačem pijanog 40-godišnjaka, a policijski službenici u Slavonskom Brodu 60-godišnjaka bez položenog vozačkog ispita.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, prilikom nadzora prometa na području Nove Gradiške, dana 7. studenoga, u 21.30 sati, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 40-godišnjak. Utvrđeno je da navedeni vozač prilikom vožnje ne koristi zaštitni sigurnosni pojas te je pod utjecajem alkohola. Alkotestom je u organizmu 40-godišnjaka očitana koncentracija alkohola od 2,69 promila.

Alkoholizirani vozač je uhićen i zadržan u policijskoj postaji na otriježnjenju te policijski službenici protiv njega podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Policijski službenici od recidiviste oduzeli automobil

U Slavonskom Brodu, u Osječkoj ulici, dana 8. studenoga, u 4.15 sati, policijski službenici su u prometu kontrolirali osobni automobil i 60-godišnjeg vozača. Pritom su utvrdili da navedeni vozač upravlja automobilom prije stjecanja prava na upravljanje (bez položenog vozačkog ispita).

Radi se o recidivisti, učestalom prekršitelju prometnih propisa od kojega su policijski službenici privremeno oduzeli osobni automobil. Policijski službenici protiv 60-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog prometnog prekršaja.

TEKST: S. P.                 FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn