PU BRODSKO-POSAVSKA: Ubojstvo u Cerničkoj Šagovini

Datum objave: 31. 12. 2020. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske provode kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Ubojstvo“.

Naime, sinoć oko 21 sat policija je zaprimila dojavu da 65-godišnjak s područja općine Cernik ima problema s 23-godišnjakom. Na mjesto događaja odmah je upućena policijska ophodnja koja je zatekla 23-godišnjaka u pokušaju bijega, dok su u unutrašnjosti stambenog objekta pronašli tijelo 65-godišnjeg muškarca. Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška su osumnjičenog 23-godišnjaka uhitili i doveli u prostorije policijske postaje. U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva obavljen je očevid, te se nastavlja kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će, uz kaznenu prijavu, biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom i Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

TEKST: S. P./ PU BP     FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn