PU BRODSKO-POSAVSKA: U prometnoj nesreći ozlijeđeno šest osoba

Datum objave: 02. 1. 2020. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Jučer oko 20 sati, u Cerniku, u Frankopanskoj ulici, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama među kojima je i dvoje djece. Obavljen je i policijski očevid o čemu je izvijestio policijski službenik Krešimir Šimić.

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 22-godišnjak osobnim automobilom novogradiških registracijskih oznaka kretao od sjevera u smjeru juga. Istim kolnikom, suprotnim smjerom od juga u smjeru sjevera kretao se automobil njemačkih registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 39-godišnji njemački državljanin te su se u vozilu uz vozača nalazila još četiri putnika.

“U jednom trenutku se 22-godišnjak automobilom nije kretao sredinom prometne trake već je prešao na suprotnu prometnu traku i prednjim dijelom vozila udario u prednji dio automobila kojim je upravljao 39-godišnji vozač. U prometnoj nesreći su 22-godišnji vozač i 68-godišnja putnica teško ozlijeđeni te su zadržani na daljnjem liječenju u Općoj bolnici „Nova Gradiška“ dok su 39-godišnjak, 45-godišnjakinja, 11-godišnjakinja, i 5-godišnjak lakše ozlijeđeni. Policijski službenici protiv 22-godišnjeg vozača podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu,” izvijestio je policijski službenik, Krešimir Šimić.

TEKST: S. P. / PU BP        FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn