PU BRODSKO-POSAVSKA: U prometnoj nesreći jedna osoba teško, a tri lakše ozlijeđene

Datum objave: 30. 12. 2021. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Na Županijskoj cesti u Adžamovcima, 29. prosinca, u 14.25 minuta, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede, dok su tri osobe lakše ozlijeđene.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 21-godišnjak upravljao osobnim automobilom novogradiških registracijskih oznaka, koji je zbog neprilagođene brzine udario u osobni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka koji je u tom trenutku skretao na kolni ulaz.

U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 74-godišnji putnik iz osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka, kojemu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Novoj Gradiški gdje je zadržan na daljnjem liječenju, dok je 35-godišnji vozač lakše ozlijeđen. Također su lakše ozlijeđeni 21-godišnji vozač i 22-godišnji putnik iz osobnog automobila novogradiških registracijskih oznaka. Policijski službenici protiv 21-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, dok su 22-godišnjaku uručili obavijest o počinjenom prekršaju (nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom) iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST. S. P./ PU BP           FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn