PU BRODSKO-POSAVSKA: Teretnim automobilom udario u stražnji dio drugog

Datum objave: 18. 8. 2020. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Na sjevernom kolničkom traku autoceste A3, kod Bukovlja, noćas, u 1,20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, priopćili su iz slavonskobrodske policije.

Policijski službenici očevidom su utvrdili da je do prometne nesreće došlo, jer je 29-godišnjak upravljajući teretnim automobilom (turskih registracijskih oznaka), zbog ne držanja dovoljnog razmaka kada se kreće iza drugog vozila, prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila (također turskih registracijskih oznaka) koji se kretao ispred, a kojim je upravljao 48-godišnjak.

U ovoj prometnoj nesreći 29-godišnjak je teško ozlijeđen, te je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Tijekom izvlačenja vozača iz teretnog vozila, promet je na sjevernom kolničkom traku autoceste bio zatvoren od 2,30 do 3,45 sati. Policijski službenici protiv 29-godišnjaka podnose odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P./ PU BP       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn