PU BRODSKO-POSAVSKA: Skrivio prometnu nesreću s 2,54 promila alkohola u organizmu

Datum objave: 23. 3. 2021. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – U prometnoj nesreći koja se dogodila 22. ožujka u popodnevnim satima lakše tjelesne ozljede su zadobili 38-godišnji vozač i 57-godišnji suvozač, koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice.

U naselju Mašić (Općina Dragalić), jučer, 22. ožujka u 15.55 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, koju je prouzrokovao 38-godišnjak pod utjecajem alkohola.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 38-godišnjak (s 2,54 promila alkohola u organizmu) upravljao osobnim automobilom kolnikom županijske ceste od istoka u smjeru zapada. U jednom trenutku, 38-godišnji vozač se nije kretao sredinom obilježene kolničke trake, već je kotačima vozila zahvatio travnatu površinu i izgubio nadzor nad vozilom te sletio u odvodni kanal. U daljnjem kretanju, osobni automobil je udario u rub betonskog mosta, nakon čega se zaustavio.
U ovoj prometnoj nesreći lakše tjelesne ozljede su zadobili 38-godišnji vozač i 57-godišnji suvozač, koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni iz bolnice.

Alkoholizirani vozač je zadržan u policiji na otriježnjenju, te protiv njega slijede prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

TEKST: S. P./ PU BP        FOTO: S.P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn