PU BRODSKO-POSAVSKA: Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Datum objave: 20. 11. 2019. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Na Županijskoj cesti 4220 u blizini Sikirevaca jučer se dogodila prometna nesreća u kojoj je, sletivši vozilom s kolnika, smrtno stradao 47-godišnjak, izvjestili su iz PU brodsko-posavske.

Nakon dojave jučer, oko 14 sati o prometnoj nesreći, koja se dogodila u blizini Sikirevaca, policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod, odmah su upućeni na mjesto događaja. U 14.41 sati liječnik Hitne medicinske pomoći Vrpolje konstatirao je smrt jedne muške osobe.

Policijski službenici su nastavili s radom i obavljanjem očevida, kojom prilikom su utvrdili da je do prometne nesreće došlo na Županijskoj cesti 4220, u blizini Sikirevaca, u za sada nepoznatom vremenu (19. studenoga). Također su utvrdili da je smrtno stradala osoba 47-godišnjak,  koji je upravljajući osobnim automobilom (slavonsko-brodskih registracijskih oznaka), u zavoju ulijevo na nadvožnjaku preko autoceste A3, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem vozila, prešao na travnatu površinu, udario u metalnu ogranu, te u daljnjem kretanju sletio u odvodni kanal, obrastao visokim raslinjem.

Pritom je 47-godišnjak ispao iz vozila i na mjestu događaja smrtno stradao. Policijski službenici o prometnoj nesreći dostavljaju izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. P./ PU BP        FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn