PU BRODSKO-POSAVSKA – Policija zaplijenila 10,3 kilograma marihuane

Datum objave: 20. 6. 2018. | Kategorija: Crna kronika

Marihuana.18.6.2018.1

SLAVONSKI BROD – Policijski i carinski službenici su prilikom redovitog nadzora na graničnom prijelazu Slavonski Brod na ulazu u Republiku Hrvatsku kontrolirali između ostalih i 35- godišnju državljanku BiH kod koje su pronašli 28 paketa ukupne težine 10,3 kilograma marihuane.

Policijski i carinski službenici su prilikom redovitog nadzora na graničnom prijelazu Slavonski Brod, na ulazu u Republiku Hrvatsku, dana 18. lipnja, oko 21.55 sati, između ostalih, kontrolirali 35-godišnjakinju (državljanka Bosne i Hercegovine), koja je upravljala osobnim automobilom (BiH registracijskih oznaka). Policijski službenik je prilikom kontrole izrazio sumnju da 35-godišnjakinja preko granice krijumčari opojnu drogu, te izdvojio vozačicu i vozilo radi daljnjeg pregleda. Sumnje policijskog službenika su potvrđene, te su policijski i carinski službenici prilikom pregleda u unutrašnjosti odbojnika vozila, uočili skrivene pakete u kojima se nalazila opojna droga. Daljnjim zajedničkim radom i pretragom policije i carine, a temeljem naloga Županijskog suda Slavonski Brod, pronađeno je 28 paketa (pojedinačne težine od 200 grama do 1 kg), ukupne težine 10.3 kilograma opojne droge marihuane.

Policijski službenici su dovršenim kriminalističkim istraživanjem potvrdili sumnju da je 35-godišnjakinja počinila kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, koju su uz kaznenu prijavu, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a danas će biti predana u Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

TEKST: S.P./ PU BP       FOTO: PU BP

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn