PU BRODSKO-POSAVSKA: Policija poziva građane na suradnju u vezi nestanka Zorice Fadljević

Datum objave: 25. 11. 2019. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Policijskoj upravi brodsko-posavskoj prijavljen je 19. studenoga nestanak 47-godišnje Zorice Fadljević, koja se u Slavonskom Brodu, dana 18. studenoga oko 17 sati, sastala sa nepoznatom ženskom osobom i udaljila u nepoznatom smjeru U vezi prijavljenog nestanka 47-godišnjakinje i sumnje u kazneno djelo ubojstva, iz PU brodsko-posavske pozivaju građane ukoliko imaju bilo kakvu informaciju da odmah dojave policiji ili Županijskom državnom odvjetništvu.

Nestanak 47-godišnje Zorice Fadljević, prijavljen je u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj dana 19. studenoga, koja se u Slavonskom Brodu, dana 18. studenoga oko 17 sati, sastala sa nepoznatom ženskom osobom i udaljila u nepoznatom smjeru. Policijski službenici su odmah započeli sa mjerama traganja, te su u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom proveli određene mjere i radnje u okviru kriminalističkog istraživanja, a kojom prilikom su zbog sumnje u kazneno djelo ubojstva na štetu 47-godišnjakinje, uhitili dvije osobe (60-godišnjakinju i 62-godišnjaka). Osumnjičeni su uz kaznene prijave predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te potom mjerodavnom Državnom odvjetništvu na daljnje postupanje. Dana 23. studenoga, sudac istrage Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor, te su policijski službenici 60-godišnjakinju i 62-godišnjaka predali u zatvor u Požegi.

Obzirom da se oštećena nije vratila, a niti je pronađeno njezino tijelo, policija poziva građane ukoliko imaju bilo kakvu informaciju da odmah dojave policiji ili Županijskom državnom odvjetništvu.

TEKST: S.P./ PU BP         FOTO: S. P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn