PU BRODSKO-POSAVSKA: Policija otkrila laboratorij za proizvodnju cannabisa

Datum objave: 14. 11. 2019. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja osumnjičeni za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama pokušao je i pobjeći iz policijske postaje u čemu su ga spriječili policijski službenici.

Operativnim radom policije na terenu uz dobru suradnju s građanima, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, došli su do saznanja o mogućem počinjenju kaznenog djela iz područja kriminaliteta droga.
Dana 12. studenoga, policijski službenici su započeli sa kriminalističkim istraživanjem, uhitivši 35-godišnjaka te pritom potvrdili sumnju da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Istoga dana, u 11.30 sati, tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je pokušao pobjeći iz policijske postaje u čemu su ga spriječili policijski službenici.

Temeljem naloga Županijskog suda, policijski službenici su pretražili stanove na području Slavonskog Broda, koje koristi osumnjičeni, te pritom otkrili improvizirani laboratorij u kojem je 35-godišnjak proizvodio biljke cannabis. Također je pronađeno i oduzeto 7 stabljika biljke cannabis (visine do 75 cm), 166,20 grama listova cannabisa i 4,54 grama droge marihuana. Policijski službenici su 35-godišnjaka uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske. Dana 13. studenoga 35-godišnjak je doveden sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu, koji mu je odredio istražni zatvor, te su ga policajci u 16 sati predali u zatvor u Požegi.

TEKST: S.P./ PU BP       FOTO: PU BP

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn