PU BRODSKO-POSAVSKA: Pokušao pobjeći policiji pa dobio kaznu od 18 tisuća kuna

Datum objave: 02. 3. 2021. | Kategorija: Crna kronika

NOVA GRADIŠKA – Alkoholizirani 24-godišnjak koji je upravljajući motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola pokušao pobjeći policiji kažnjen je po žurnom prekšajnom postupku novčanom kaznom u iznosu od 18 tisuća kuna.

Dana 1. ožujka, u 22.45 sati, u Rešetarima, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, pokušali su zaustaviti osobni automobil, riječkih registracijskih oznaka, na što se vozač oglušio, te nastavio dalje s vožnjom. Već nakon nekoliko minuta, vozač je zaustavljen. Utvrđeno je da se radi o 24-godišnjaku sa novogradiškog područja. Također je utvrđeno da isti upravlja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola (1,33 promila).

Policijski službenici su 24-godišnjaka uz optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dana 2. ožujka, u 10 sati, predali u Općinski sud u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški (Prekršajni odjel), gdje je proveden žurni prekršajni postupak te je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 18 tisuća kuna.

TEKST: S. P./ PU BP         FOTO: S.P.

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn