PU BRODSKO-POSAVSKA: Od posljedica ranjavanja preminuo 61-godišnjak

Datum objave: 30. 12. 2020. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Jučer (29. prosinca), u 17,05 sati, policija je zaprimila dojavu kako je u Cerniku 61-godišnjak zadobio ozljede uzrokovane vatrenim oružjem. Policijski službenici su provedenim očevidom utvrdili da je 39-godišnjak ispalio hitac iz pištolja u zrak, a potom je prilikom dodavanja pištolja 61-godišnjaku, došlo do opaljenja i ozljeđivanja 61-godišnjaka.

Ozlijeđeni 61-godišnjak hitno je prevezen u novogradišku bolnicu na ukazivanje liječničke pomoći, no od teških posljedica ranjavanja je sinoć preminuo. Prilikom očevida, policijski službenici su od 39-godišnjaka privremeno oduzeli oružje koje je legalno posjedovao, no i vatreno oružje i streljivo koje je ilegalno posjedovao.

Po završetku kriminalističkog istraživanja nad 39 godišnjakom, policija će podnijeti odgovarajuće prekršajne i kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela: Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

TEKST: S. P./ PU BP       FOTO: Ilustracija

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn