PU BRODSKO- POSAVSKA: Mladić teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Datum objave: 02. 4. 2022. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Na kolniku Sjeverne vezne ceste (1 km i 200 m, 1. dionice, kolnika državne ceste D-514), u Slavonskom Brodu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, priopćili su iz slavonskobrodske policije.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 28-godišnjak upravljajući osobnim automobilom (nije koristio zaštitni sigurnosni pojas), zbog ne držanja strane kretanja prešao na travnatu bankinu, udarivši u prometni znak i rasvjetni stup. U daljnjem kretanju je udario u još dva prometna znaka, smjerokazni stupić i drugi rasvjetni stup. T akođer je u daljnjem nekontroliranom kretanju automobilom probio metalnu ogradu tvrtke iz Slavonskog Broda sa južne i zapadne strane, zaustavivši se na travnatoj površini raskrižja državne ceste D-514 i D-53.

U ovoj prometnoj nesreći 28-godišnjak je teško ozlijeđen, prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na daljnjem liječenju, te su od istoga uzeti uzorci radi analize na prisutnost alkohola. Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika.

TEKST: S. P./ PU BP             FOTO: PU BP

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn