PU BRODSKO-POSAVSKA: Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći u Cerniku

Datum objave: 30. 4. 2020. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, oko 18 sati, u Cerniku, jedna osoba je smrtno stradala, dok je druga osoba teško ozlijeđena.

Očevidom policijskih službenika je utvrđeno, da je 69-godišnjak upravljajući osobnim automobilom, prešao preko pune razdjelne crte na suprotnu stranu kolnika, pri čemu je došlo do udara njegovog osobnog automobila u osobni automobil, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62-godišnjak.

Od jačine udara osobni automobil, kojim je upravljao 69-godišnjak je sletio s kolnika te preko nogostupa, udarivši potom u zid obiteljske kuće, dok se drugi osobni automobil u zanošenju zaustavio na kolniku. U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 69-godišnjak. Ozlijeđenom 62-godišnjaku pružena je hitna liječnička pomoć te je prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški i zadržan na daljnjem liječenju.

Za vrijeme trajanja očevida od 18.10 do 21.10 sati, promet je bio zatvoren, koji su policijski službenici upućivali na obilazne smjerove. U vezi prometne nesreće policija dostavlja izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

TEKST: S. P./ PU BP         FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn