PU BRODSKO-POSAVSKA: Dvije osobe teško ozlijeđene u prometnoj nesreći na autocesti

Datum objave: 08. 3. 2024. | Kategorija: Crna kronika

SLAVONSKI BROD – Na kolničkoj traci autoceste A3, u blizini Oriovca, dana 7. ožujka, oko 17.50 sati, na mjestu gdje je zbog izvođenja radova promet bio preusmjeren na desnu prometnu traku, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene.

Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 23-godišnjak (državljanin Bosne i Hercegovine), upravljajući osobnim automobilom zbog neprilagođene brzine kretanja prednjim dijelom osobnog automobila udario u prometnu signalizaciju za preusmjeravanje prometa na desnu prometnu traku, a u daljnjem kretanju je sletio na travnatu površinu udarivši u smjerokazni stupić te potom u parkirani radni stroj koji se nalazio na travnatoj površini (koja razdvaja sjevernu od južne kolničke trake).

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni vozač i 29-godišnji suvozač, kojima je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje su zadržani na daljnjem liječenju. Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

TEKST: S.P.                      FOTO: S. P

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn