PU BRODSKO-POSAVSKA: Alkoholizirani 24- godišnjak “zaradio” 8 dana zatvora zbog narušavanja javnog reda i mira

Datum objave: 22. 5. 2020. | Kategorija: Crna kronika

NOVA GRADIŠKA – S koncentracijom alkohola u organizmu od 1.96 promila 24- godišnjak je vikao, galamio te u jednom trenutku bez povoda tjelesno napao jednu mušku osobu.

U srijedu (20. svibnja), oko ponoći, Policijska postaja Nova Gradiška zaprimila je dojavu o narušavanju javnog reda i mira na području općine Nova Gradiška, na način da muška osoba viče i galami na ulici, te je u jednom trenutku bez povoda tjelesno napao 38-godišnjaka. Odmah po dojavi, na mjesto događaja izašli su policijski službenici, koji su utvrdili da javni red i mir, na naročito drzak način, narušava 24-godišnjak pod vidljivim utjecajem alkohola, a koji je drvenim štapom uništavao svoj osobni automobil. Alkoholizirani prekršitelj je uhićen i doveden u policijsku postaju, gdje mu je izvršenim alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1.96 promila.

U četvrtak (21. svibnja), policajci su uz optužni prijedlog 24-godišnjaka doveli i predali na Općinski sud u Slavonskom Brodu gdje je u provedenom prekršajnom postupku proglašen krivim te mu je izrečena kazna zatvora od 8 dana nakon čega je predan u zatvor u Požegi.

TEKST: S. P./ PU BP       FOTO: S.P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn