PRVI PROLJETNI SAJAM – Vikend „šušur“ na središnjem novogradiškom trgu

Datum objave: 19. 5. 2018. | Kategorija: Susreti

NASLOVNA

NOVA GRADIŠKA – U organizaciji Quad kluba Lotus Nova Gradiška, pod pokroviteljstvom Grada, Turističke zajednice grada Nova Gradiška, Brodsko posavske županije i Turističke zajednice Brodsko posavske županije, na središnjem novogradiškom trgu održava se Prvi proljetni sajam.

Cvijeće, ukrasno bilje, sadnice, ali i suveniri i nakit, pa i automobili i poljoprivredni strojevi- sve je to našlo mjesto na Prvom proljetnom sajmu, gospodarsko turističkoj priči koja vas ovaj vikend čeka na središnjem novogradiškom trgu. Spoj nekada omiljene i uspješne Izložbe cvijeća i tradicionalnog NG Auto show-a, u organizaciji Quad kluba „Lotus“, pod pokroviteljstvom Grada, Turističke zajednice grada Nova Gradiška, Brodsko posavske županije i Turističke zajednice Brodsko posavske županije, još je jedna prilika za predstavljanje domaćim proizvođačima, OPG-ima i obrtnicima, pozicioniranjem proizvoda, ali i promocijom ovog dijela Slavonije.

Događaj je to koji je donio „šušur“ na novogradiške ulice i uz vrtlare, floriste i hobiste, privukao i sve one koje zanima što je novo u auto industriji, jer, na proljetnom se sajmu predstavljaju i brojne auto kuće iz Brodsko posavske i Požeško slavonske županije. Uz nastupe folklornih društava, večernju svirku „Satira“, tu je i ponuda Slavoncima, uvijek dragih specijaliteta kakvi, od kada je tradicije sajmovanja, prate ovakve događaje. Stoga subotu, 19. svibnja, provedite u Novoj Gradiški i poslije kave na špici, navratite na Prvi proljetni sajam.

TEKST: Simonida Tarbuk    FOTO: D. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn