PRVA BICIKLIJADA U SIBINJU – Nedjelja po mjeri sportaša, rekreativaca i zaljubljenika u prirodu

Datum objave: 06. 6. 2023. | Kategorija: Lifestyle

SIBINJ – Prva lipanjska nedjelja u Općini Sibinj protekla je u znaku sporta i ugodnog druženja u prirodi. U režiji mjesne biciklističke udruge Petnja uspješno je organizirana prva Biciklijada kojoj se odazvalo više od 150 sportaša i rekreativaca

S ciljem promoviranja turističkih potencijala Općine, ali i okupljanja zajednice, prva lipanjska nedjelja u Sibinju je protekla u znaku sporta i ugodnog druženja u prirodi. U režiji mjesne biciklističke udruge Petnja uspješno je organizirana prva Biciklijada. Jedinstveno sportsko-obiteljsko druženje za sve uzraste na dionici od Sibinja, preko Gornjih Andrijevaca, Slobodnice te Završja okupilo je više od 150 malih i velikih sudionika i pružilo im priliku da, uz itekako potrebnu aktivnost, kroz ne pretjerano zahtjevnu dionicu u duljini od 12 kilomtara, upoznaju mjesto, a onda se i opuste na cilju “utrke”, turističkom biseru, jezeru Petnja, uz vojnički grah i piće koje su pripremili domaćini.

Odlična organizacija biciklističke udruge kao i sjajne reakcije sudionika potvrda su kako je riječ o događaju koji će zasigurno postati tradicija, stoga, ukoliko ste događaj ove godine propustili, Biciklijadi Općine Sibinj svakako se pridružite slijedeće godine.

TEKST: S. Tarbuk                FOTO: J. Pavić FB

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn