PROMO: JAVNI POZIV – Prijavi se na izbor Kraljice graševine 2019, osvoji titulu i brojne vrijedne nagrade

Datum objave: 22. 5. 2019. | Kategorija: Susreti

KUTJEVO – U sklopu Festivala Graševine 2019 održat će se izbor za Vinsku kraljicu graševine 31. svibnja 2019. godine.Turistička zajednica Grada Kutjeva poziva sve zainteresirane ženske osobe starosne dobi 18- 35 godina da se prijave na JAVNI POZIV.

Turistička zajednica Grada Kutjeva u suradnji s Razvojnom agencijom Grada Kutjeva, Udrugom Kutjevački vinari te uz pokroviteljstvo Grada Kutjeva i Kutjeva d.d organizira Festival Graševine koji će se održati 31. svibnja i 1. lipnja 2019. godine. U sklopu Festivala održat će se izbor za Vinsku kraljicu graševine 31. svibnja 2019. godine. Turistička zajednica Grada Kutjeva poziva sve zainteresirane ženske osobe starosne dobi 18- 35 godina da se prijave na ovaj javni poziv.

Kandidatkinje trebaju posjedovati osnovno znanje o proizvodnji vina, trebaju pokazati stručno otvaranje boca, degustiranje i ocjenjivanje karakteristika vina, a stručni žiri će vrednovati i izgled odjeće i nastupa podjedine kandidatkinje.

Sve zainteresirane kandidatkinje trebaju popuniti PRIJAVNICU , a izabrana kraljica će predstavljati Grad Kutjevo na nacionalnoj razini na važnijim društvenim događanjima.

Sve će sudionice biti nagrađene, a za one najbolje organizator je pripremio primamljive i vrijedne nagrade kao i dodatak u vidu novčanih nagrada:

1.nagrada : Vikend za dvije osobe u luksuznom hotelu na Rabu (Arbiana
d.o.o.) + 3000 kn

2.nagrada: Vikend za dvije osobe u hotelu Castello (Terme Spa Siklos) +
2000 kn

3.nagrada: Vikend za dvije osobe u hotelu Castello (Terme Spa Siklos) +
1000 kn

Popunjenu prijavnicu potrebno je poslati na e-mail: erakutjevo@gmail.com  do 27. svibnja 2019. godine.

TEKST: Javni poziv TZ Kutjevo     FOTO: plakat

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn