PROMO: CVJETNA GALERIJA DALAS – Raskošna ponuda i vrhunski program za sve prigode

Datum objave: 08. 2. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Raskoš cvjetnih boja i oblika te vrhunski program za sve prigode od danas vas očekuje u Cvjetnoj galeriji Dalas u ulici Matice hrvatske 23. Na čvrstim temeljima dugogodišnjeg iskustva, TR Dalas  zakoračila je u novo poslovno poglavlje te se prekrasno uređenim prostorom galerije još više približila svojim kupcima i onima koji će užitak kupovine u Dalasu tek iskusiti.

Trgovačka radnja Dalas prepoznatljiva je po dugogodišnjem iskustvu, kvaliteti proizvoda i povoljnim cijenama. Uspješno poslovanje u veleprodaji i maloprodaji cvjetnih aranžmana, umjetnog cvjeća i repromaterijala za cvjećare nametnulo je logičan korak dalje – otvaranje elegantnog prostora u kojem kupci mogu pronaći  pravi užitak za oko ali i za džep.

DSCN6334

Vrhunski prigodni program za vjenčanja, rođendane, krizme, pričesti i sprovode, veliki izbor lončanica, rezanog cvijeća i cvjetnih aranžmana za sve prigode, te veliki izbor repromaterijala očekuje vas u Cvjetnoj galeriji Dalas, Matice hrvatske 23. Dođite jer očekuje vas prekrasan prostor i raskošna ponuda za vaše najljepše, najsvečanije i najznačajnije trenutke u životu!

Uz Cvjetnu galeriju koja je otvorena od 07:00 – 19:30 h,   na rapolaganju su vam i brojevi 099/ 241 66 00 ili 034/313 111. Više detalja o ponudi i asortimanu pogledajte na facebook Cvjetna-galerija-Dalas

 

 

 

TEKST: S. P.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn