PROMO: TR “DALAS” POŽEGA – Bogat izbor cvjetnih aranžmana i sve za cvjećare na jednom mjestu

Datum objave: 16. 4. 2016. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA –  Trebate li cvjetne aranžmane i ukrase za bilo koju prigodu, ili su vam potrebni  kvalitetni materijali za vlastiti cvjećarski obrt, s povjerenjem se obratite TR Dalas vlasnice Renate Davidović Matanović. TR Dalas čija je veleprodaja smještena u ulici Dr. A. Štampara 44 u Požegi odlikuje se dugogodišnjim iskustvom, viskom kvalitetom proizvoda i povoljnim cijenama. Potvrda tome su i brojni klijenti diljem Hrvatske. 

Poslovni početak Trgovačka radnja Dalas bilježi 1997 godine na tržnici u Požegi, a potom kreće rast i razvoj te širenje djelatnosti diljem županija. “Od 2006. godine Dalas se bavi veleprodajom aranžmana od umjetnog cvijeća, radimo s trgovačkim kućama na području cijele Hrvaske, a od 2014 pokrenuli smo i pokretnu trgovinu, maloprodaju repromaterijala za cvjećarne na području cijele Slavonije, da bi 2015. godine maloprodaju u tom obliku proširili i na područje Dalmacije i Zagreba. U ponudi imamo repromaterijal od umjetnog cvijeća, umjetnog zelenila, imamo i našu spužvu, plastiku iz vlastite proizvodnje, sve potrebno za cvjećarsku djelatnost,” priča nam Nataša Davidović, Renatina sestra i djelatnica u Dalasu.

nn

Tri pokretne trgovine brzo i učinkovito opskrbljuju sve cvjećare u Hrvatskoj. No poduzetnički duh tu nije stao s kreativnim idejama. “Od veljače imamo i četvrtu pokretnu trgovinu sa svatovskim programom koja djeluje na području Slavonije, a opskrbljuje cvjećare i papirnice. Tu su košarice, cvijeće, baloni cijeli svatovski program,” dodaje Nataša. Konkurencija je snažna, a tržište zahtjeva stalne promjene s kojima TR Dalas s lakoćom hvata ritam. “Promjene su nužnost, kao i u svakom poslu uvijek morate uvoditi nešto novo, nove artikle i novu ponudu. Tjedno uvodimo 10 do 15 novih artikala jer konkurencija je velika, a kupci s pravom očekuju i kvalitetnu i bogatu ponudu. I mi to i dajemo, uz povoljne cijene. Direktni smo uvoznici iz zemalja Europske unije i Kine te se trudimo ostvariti dobar balans kvalitete i cijena što kupci prepoznaju i obraćaju nam se s povjerenjem,” dodaje Nataša.

Obratite se i vi. Uz Veleprodaju na adresi Dr. A. Štampara 44, na rapolaganju su i brojevi 098 362 663, 098 752 242 ili 034/201 915. Više detalja o ponudi i asortimanu pogledajte na facebook TR Dalas Požega.

TEKST: S. P.     FOTO: D.P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn