PROMO: CAFFE BAR ROYAL – Mjesto za kraljevski užitak kojem ćete se stalno vraćati

Datum objave: 06. 4. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Proljeće je stiglo, a terasa caffe bara ROYAL, na adresi Sv.Florijana 7, u požeškoj pješačkoj zoni, spremna je, kako to čini već pune dvije godine, pružiti vam kraljevski užitak druženja i ispijanja omiljenog pića.

Dvije godine kraljevskog tretmana gostiju, uz više od 20-ak godina radnog iskustva vlasnika Ivana Papića, temelj je na kojem je caffe bar ROYAL učvrsti svoju poziciju u gradu kao omiljeno mjesto brojnim posjetiteljima. S ugodnim unutrašnjim prostorom i slikovitom terasom caffe bar Royal, u pješačkoj zoni na adresi Svetog Florijana 7, mjesto je na koje se svaki gost uvijek rado vraća. Jer, samo ga tamo, uz izvrsnu Julius kavu, veliki izbor piva, vina i bezalkoholnih pića, očekuje i kraljevski tretman. Tražite li terasu na kojoj ćete moći uživati u proljetnom suncu, ali i imati dovoljno hlada za prelistati novine, navratite ovih dana u Royal i otkrijte kako je to doista biti ugošćen.

“Royal je počeo s radom prije dvije godine, točnije 13.travnja 2017. godine i od tada do danas ostvarili smo jezgro stalnih gostiju, ali svakodnevno nam se pridružuju i novi, posebice u proljetno i ljetno vrijeme kada mnogi traže ugodne, a opet mirne terase za odmor i razgovor uz ukusnu kavu ili odabrano piće. Gost kod nas mora imati kraljevski tretman i to nam se višestruko vraća, ” kaže nam vlasnik Ivan Papić. Provjerite i sami – dođete li, stalno ćete se vraćati. Posjetite i Facebook stranicu

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn