PROMO: CAFFE BAR ROYAL – Tradicionalno ugostiteljstvo s kraljevskim tretmanom

Datum objave: 14. 4. 2017. | Kategorija: 034, Promo

DSC00350

POŽEGA – Ugostiteljstvo danas nije kao što je nekad bilo. Davnih dana pojam “ugostitelj” značio je upravo  to – ugostiti. Zna to jako dobro Ivan Papić, nakon više od dva desetljeća iskustva u ugostiteljskom poslu, vlasnik novootvorenog caffe bara ROYAL na adresi Sv. Florijana 7 u požeškoj pješačkoj zoni. Svojim iskustvom i “kraljevskom uslugom” poziva vas da okusite i vi, kako je to – doista biti ugošćen.

Kada radite posao koji volite više od dva desetljeća i odlučite “uzeti stvari u svoje ruke”, jer prostora za kvalitetu uvijek ima, onda doslovno ne možete promašiti. Mnogo prijatelja i poznanika  sinoć je na službenom otvorenju Caffe bara “Royal” to došlo i potvrditi. Kao usputni prolaznici, kao prijatelji ili tek kao znatiželjnici u predvečernjoj šetnji, jer, dobra atmosfera se uvijek osjeti. No nije samo to ono što će vas na “prvu” zaintrigirati. Tu je i oku ugodan, iznimno udoban (kraljevski) interijer, kako na vanjskoj prostranoj terasi, tako i oko šanka, te u intimnijoj prostoriji s nekoliko separea… Ukoliko baš želite intimnije. Jer dobro društvo je uvijek tu. U Caffe baru “Royal”.

NN12

Od premium kave “Julius” za dopodnevne (i Ledo šlaga; naravno, vječno traženog i specifičnog za kavoljupce profinjenog nepca), do velikog izbora piva, vina itd. za popodnevne i večernje sate, iskusno, stručno i prijateljsko osoblje pobrinut će se da naručite “još jednu”. Jer, mi smo Slavonci. Mi svoje goste – gostimo.

NNN

Grickalice se podrazumijevaju. Naravno. Baš kao i vikend akcije. Napomenimo samo neke; svaki vikend Graševina Pavić i Jamnica se brinu da za 50 kn ne ostanete “suhog grla” (litra+litra), Klikun + cola ili sprite (vi ste kralj… – vi birate) za samo 60 kn, a o pivskim akcijama još mudro šute, jer iznenađenja ne valja otkrivati prerano. No zato je pravo vrijeme da navratite u novootvoreni caffe bar ROYAL u pješačkoj zoni u Požegi, na adresi Sv. Florijana 7, jer za potpuno opuštanje zaslužujete – kraljevski tretman.

TEKST: D. Pok     FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn